Programkereső

Ezért érdemes ősszel Etyek felé venni az irányt és a dűlők közé látogatni

Ősszel, a szüreti időszak végén nem csupán a gasztrosétány színei miatt érdemes a dűlők közé látogatni; kóstoljuk meg a mustot és az óbort, falatozzunk az ősz ízeiből, a sütőtök-, erdei gomba- és paszternákkrémlevestől, a kacsamájon keresztül a tökös-mákos rétesig; vegyünk részt a szervezett kóstolókon vagy tekintsük meg a művészekkel együtt az erre az alkalomra, október 22-én Etyekre költöző festészeti tárlatot!

Csodás színekbe kezd öltözni a Gasztrosétány is Etyeken és ennél szebb környezetet nehezen lehet elképzelni egy olyan kellemes borozáshoz, amelyet az október 22-én megrendezendő Dűlőbisztró kínál.

Persze nem csupán bort, friss mustot vagy pálinkákat lehet majd kóstolni,

megtalálható lesz még számos egyéb ital is és igazi őszi ételek is

a sütőtökkrémlevestől kezdve, az erdei gomba- és paszternákkrémlevesen keresztül, a sült kacsamájig és húszféle rétesig.

A Sörterasz igazi Októberfeszt hangulatot ígér többek között 12-féle sörrel, grillkolbásszal, bajor obadzával és még számos autentikus finomsággal.

Nem maradnak el a gasztronómia mellől a kulturális programok sem:

több helyen hangulatos zene vár bennünket és a tárlatvezetések, pincetúrák és kürtőskalács workshop mellett rendhagyó, lelket gyönyörködtető tárlatot is látogathatunk, ahol Boda Balázs és Oláh Kati festőművészekkel személyesen is találkozhatunk, koccinthatunk, sőt konzultálhatunk velük a munkájukról.

A teljes program ide kattintva olvasható el. 

lelépő.hu

Ez is tetszeni fog

Hozzászólás lezárva.