Programkereső

Adventi vásárral, Mikulásvárással és gyerek művészeti-pályázattal hangolódik a karácsonyra a Hableány

Mesebeli programok várják a kicsiket és nagyokat advent első napjaiban Badacsonyban, a Hableányban.
 
Badacsony közepén, a Hableányban is adventi hangulattal és vásárral várnak decemberben két alkalommal is. Forralt bor, sült gesztenye, forró csokoládé pillecukorral, speciális gyerekmenü, élmények kicsiknek és nagyoknak. Eljön a Mikulás is, a csodás kiállítók termékei között pedig mindenki megtalálja a legkedvesebb karácsonyi ajándékot. 
 
 
A kiállítók között szerepel Krisz Kerámia csodás Balaton színű kerámiái, Joelfolt kézzel készült plüss állatai, Torkos Rita adventi koszorúi, asztaldíszei, a VinoVita dongákból újrahasznosított fadeszkái, bortartói és természetesen még sokan mások. 
 
Az Adventi vásár napján Balatoni Mese Mikulás gyerekprogrammal is készülnek, lesz mézeskalács díszítés, közös családi kézműveskedés, interaktív közös zenélés.
 
 
A kreatívkodásból azonban soha sem lehet elég. A Balatoni Kultúrhang és a Hableány Badacsony művészeti gyermek pályázatot hirdet rajz, mese és ének/dalszerzés kategóriában. Minden kategóriában első, második és harmadik helyezettet hirdetnek. A díjak mellett csodás ajándékokkal gazdagodnak a nyertesek és különdíjak is várják a lelkes művészeket.
 
lelépő.hu

Ez is tetszeni fog

Hozzászólás lezárva.